Cautare

1600 de rezultate pentru "telefoane clienti" (4.52 secunde)
Consecintele imediate pentru membrii din Baroul traditional, avocatii vechi, sint scaderea numarului de clienti, in esenta a veniturilor. ... Liberalizind-o de fapt acum nu inseamna altceva decit ca vom avea de cistigat deopotriva, avocati sau clienti.
Autoturismele comandate de clienti si nelivrate pana la momentul 1 ianuarie 2007 stau blocate in vama, mai ceva fata de bietii romani care vroiau sa intre sau sa iasa din tara in preajma revelionului, deoarece schimbarea legii leasingului si a modului de calcul al taxelor vamale i-au dat peste cap pe toti cei implicati in activitatea de import:
Cele doua prostituate din Timisoara au reclamat la politie ca au fost violate si jefuite de 4 clienti, la sfarsitul lunii mai. ... Ceilalti doi clienti ai fetelor de pe Calea Aradului sunt plecati din tara.
Scopul lor este de a socializa, a fi la punct cu trendurile si dorintele viitorilor clienti.
Patru tineri din Botosani care au fost ridicati de politisti in luna iunie, dupa ce ar fi batut mai multi clienti in Barul "Azur"
§ Proxenetii contacteaza telefonic (la cererea clientilor) barbati tineri, printre care se afla si minori, carora le solicita servicii sexuale pentru clienti si le inlesnesc intalnirile cu clientii.
Hidroelectrica a fost sanctionata dur de ANRE, compania a primit o amenda record pentru ca nu a emis facturi pentru aproape 500.000 de clienti, dar si pentru ca nu a raspuns la solicitarile adresate de clienti.
4 masini au fost blocate de suvoaie, iar 10 clienti au fost evacuati. Furtuna a facut pagube si in Caras-Severin.
Pentru ca nu a gasit pe nimeni si nici macar intelegere, a inceput sa dea telefoane pe la minister, pe la diferiti prieteni din dealul Cotrocenilor, pe la anumiti investitori strategici din Delta Dunarii, ca sa le ceara sprijinul pentru a nu fi dat afara.
De altfel, Octav Cozmanca a afirmat nu de mult ca “sunt directori care, mirosind ca Alianta ar putea castiga alegerile, au intors spatele celor din PSD si nici macar nu mai raspund la telefoane“.
Dupa iesirile radicale pe care le-a avut la adresa fostului sef de stat Constantin Contac a primit mai multe telefoane prin care i se spunea ca va avea de suferit, dat fiind ca Iliescu este un om razbunator si, daca va prelua presedintia partidului, va cauta sa il linisteasca.
Disputa a pornit de la insistenta deputatei PSD de a raspunde acuzatiei jurnalistului Alexandru Costache, potrivit careia Mihailescu a fost nominalizata, de “gurile rele“ printre persoanele care “dadeau un anumit tip de telefoane“.
Combinatiile de "n luate cate k", lipsa unor reguli clare conduce la situatii precum cele traite de mine pe viu - sindicalisti care urla in fata cladirii guvernului agitand grav in fata camerelor de luat vederi hartia cu numarul de inregistrare si stampila registraturii, in timp ce in Palatul Victoria se dau zeci de telefoane disperate in incercarea de a pune mana pe hartia buclucasa.
Da telefoane si in acel moment incep sa curga informatii, divizii de SIE. Și, mai grav, chiar crede ca este!
Pozitia este una foarte puternica, Secretariatul General fiind practic "inima" Senatului, locul in care se decide de pilda cum si cui i se impart diferitele privilegii si bunuri, de la simple telefoane la birouri si masini.
Aflat la masa, Regele a primit doua telefoane succesive din Bucuresti, de la Dimitrie Negel, maresalul Palatului, care ii comunica ca Primul-ministru Petru Groza doreste neaparat o audienta a doua zi dimineata, la ora 10, la Palatul Elisabeta, pentru a discuta o chestiune de familie (pe atunci, Palatul Elisabeta din Parcul Herastrau, locuinta matusii Regelui, era folosit ca singura resedinta regala disponibila in Bucuresti, Palatul Regal din Calea Victoriei fiind inca grav avariat de bombardamentele germane din 24 august 1944, iar Casa Noua fiind complet distrusa de aceleasi bombardamente).
Mai primiti telefoane cu "interventii"? - Declarativ, n-o sa vedeti pe niciunul sa spuna nu. Declarativ, toti vrem sa facem Romania ca soarele de pe cer.
Miliarde de lei pe convorbiri telefonice Camera Deputatilor a informat IPP ca deputatii beneficiaza de telefoane mobile cu un abonament lunar in valoare de 18 USD, cu 400 de minute incluse.
Astfel, incepand de astazi taxa ecologica va scadea de la 7 lei -la 5 lei pentru LCD-uri, televizoare, copiatoare, calculatoare sau monitoare.De asemenea, taxa va fi de doar un leu pentru telefoane mobile, DVD playere sau detectoare radar.
Cu acest prilej, Cosmote va comunica direct cu utilizatorii de telefoane mobile prin Bluetooth, utilizand serviciul ProxyCast, pus la dispozitie de compania Personal Networks.
google-analytics.com